Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Meniu

Elena Lasconi își anunță dorința de a candida la președinție

Primarul municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, exprimă faptul că s-a implicat în politică pentru a aduce beneficii și susține că ar fi dispusă să candideze în alegerile prezidențiale dacă ar contribui la binele țării. Într-un interviu difuzat de Antena 3, Lasconi a declarat: „Eu nu m-am gândit nicio secundă la chestia asta. M-am gândit… Oricum, mi se pare că e o pălărie prea mare, dar eu am intrat ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice.

Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa sună frumos, visăm frumos, să fie prima femeie președinte al României, dar, vom vedea, nu știu cum mă duce viața.”

Citește și: Ultima săptămână de cursuri înainte de vacanţa de iarnă.

În cadrul aceluiași interviu, întrebată despre nevoile oamenilor, Lasconi a răspuns: „Da. Eu îmi doresc să unesc poporul începând de la Câmpulung. Suntem divizați, de 30 de ani se lucrează la divizarea noastră și eu cred că o femeie poate să facă asta și inspir și sper să inspir multe femei să facă politică și să intre în politică, femei de bună credință, bineînțeles, pentru că nimeni nu știe mai bine decât o femeie să țină o familie unită și este cu durere că nici familia nu îți este cea mai bună prietenă de foarte multe ori, cred că o simțiți pe pielea voastră. Fiecare avem tot felul de discuții, tot felul de probleme, dar iubirea poate să treacă peste toate.”

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

februarie 8, 2024

Guvernul a aprobat Creditul Fermierului. Ministrul Agriculturii,...

februarie 8, 2024

Organizațiile AUR au organizat proteste miercuri seara...