Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Meniu

Iașul pe harta turismului viticol cu sprijinul senatorului Popa

Iașul pe harta turismului viticol cu sprijinul senatorului Popa. Zi importantă în parlamentul României, unde au fost votate legi gândite să vină în sprijinul oamenilor. Printre acestea se regăsește legea care pune Iașul pe harta turismului viticol din România.

Lege pe care am amendat-o de-a lungul timpului și am avut grijă ca Strunga și zona Bivolari – Hermeziu – Trifești, Bohotin și Cotnari să fie incluse în acest traseu. Astfel, îmi doresc să atragem cât mai mulți turiști în frumosul nostru județ și să promovăm, totodată, produsele ce aparțin domeniului viticol cât mai mult.

Un articol care te-ar putea interesa: DECIZIE: PNL refuză orice alianță PSD, la Iași.

Nu am uitat nici de frații de peste Prut și am votat Legea care prevede înființarea fondului de asistență tehnică și financiară pentru dezvoltare. Destinat autorităților publice locale din Republica Moldova, pachetul în cuantum de 10. 000. 000 de euro, aferent perioadei 2022- 2025. Cu acești bani urmează să fie realizate proiectele în parteneriat cu unitățile administrativ teritoriale din țara noastră.

Dat fiind că activitatea abia a început, îmi exprim încrederea că vom continua să luăm decizii bune. Decizii pentru oameni și să ne promovăm locurile natale de o frumusețe desăvârșită.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

septembrie 22, 2023

USR atacă la CCR măsurile de austeritate...

septembrie 22, 2023

Încă un candidat la Primăria Municipiului Iași:...

septembrie 21, 2023

PSD sustine construirea Institutului de Boli Cardiovasculare...