Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Meniu

La Iași, Regina Maria a rămas fără coroană!

La Iași, Regina Maria a rămas fără coroană! Cu toate promisiunile administrației ieșene și cu toate articolele din presă care anunțau progrese semnificative pentru construirea noii săli polivalente din Iași, totul a rămas doar la stadiul de proiect.  Semnarea autorizației de construire în luna iunie  a fost doar o nouă doză de speranță deșartă pentru publicul ieșean pasionat de sport . Mega-proiectul administrației ieșene s-a cufundat iarăși în birocrație, în studii și în eliberări de avize. Nu asta așteptau ieșenii!

Adevărul doare: în perioada dintre 2014 și 2022, au avut loc inaugurările a #șase săli polivalente noi în diverse orașe din România: Cluj-Napoca, Sfântu Gheorghe, Mioveni, Oradea, Bistrița și Pitești. De asemenea, se construiesc în prezent alte șase săli polivalente în orașele Constanța, Tulcea, Brașov, Blaj, Turda și Suceava.

De ce nu este și Iașul pe listă?

Așa cum s-a întâmplat și în cazul noului sediu al Operei din Iași, administrația ieșeană lasă totul în mâinile Guvernului. Nu se poate să nu existe un plan de investiții la nivelul județului Iași astfel încât să nu depindem de finanțare exclusiv pe filieră guvernamentală!

Domnilor administratori, materialele de construcții s-au scumpit și la Constanța, Tulcea, Brașov, Blaj, Turda și Suceava. Acolo însă utilajele încă lucrează de zor și proiectele sunt în fazele de execuție planificate, lucru care la Iași este foarte departe de a se întâmpla.

citește și: Vasile Cîtea: Vreau valorosul tineret românesc întors acasă!

Consider că este nedrept pentru ieșeni. Sunt mult prea multe promisiuni fără deznodământ. Este necesară o schimbare de abordare în proiectele de infrastructură sportivă! Nu avem nici stadion, nu avem nici sală polivalentă, nu avem nici bazin olimpic.

 În final, adevărul este că noi ,la Iași, în comparație cu alte orașe din țară, nu avem nimic!

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

septembrie 28, 2023

Turismul românesc trebuie revitalizat, dar nu pe...

septembrie 28, 2023

PSD, PNL și AUR conduc în sondaje....

septembrie 28, 2023

Cartea neagră a guvernării locale PNL: trei...