Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Meniu

La mulți ani, România!

La mulți ani, România! În ziua Națională a României, privim cu respect și admirație către istoria noastră bogată, marcată de evenimente memorabile și eroi neuitați. La 1 decembrie, aniversăm Marea Unire din 1918. Momentul în care provinciile istorice românești s-au unit pentru a forma România Mare.

Gândurile noastre se îndreaptă cu recunoștință către liderii acelei perioade. Lideri precum Regele Ferdinand I și Regina Maria, alături de oamenii obișnuiți care au făcut posibilă realizarea acestui vis de unitate națională.

Eroii neamului ne-au inspirat prin curajul lor în fața provocărilor și devotamentul față de idealurile naționale. Ei sunt luminile care au ghidat drumul nostru prin istorie.

Citește și: Alertă de lapoviță, ninsoare și temperaturi scăzute

Astăzi, într-o lume modernă și dinamică, spiritul nostru de patriotism rămâne viu, iar diversitatea culturală și etnică a țării noastre adaugă nuanțe unice pe harta europeana. În fiecare pas pe care îl facem, suntem mândri să fim români și să contribuim la construirea unei țări în care valorile noastre comune să strălucească.

La mulți ani, România! Să ne bucurăm împreună de ziua noastră cu inimile pline de recunoștință și speranță pentru viitorul nostru.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

februarie 9, 2024

Decizia de a comasa alegerile locale cu...

februarie 9, 2024

Parcul Industrial Lețcani este oglinda actualei administrații...

februarie 8, 2024

Guvernul a aprobat Creditul Fermierului. Ministrul Agriculturii,...