Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Liberalii de la vârful județului, acuzați că au furat sloganul PSD (P)

𝐀𝐫 𝐟𝐢 𝐝𝐞 𝐫𝐚̂𝐬 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐧-𝐚𝐫 𝐟𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐥𝐚̂𝐧𝐬: 𝐏𝐍𝐋 𝐈𝐚𝐬̦𝐢 𝐚 𝐟𝐮𝐫𝐚𝐭 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧 𝐛𝐚𝐧𝐚𝐥 𝐬𝐥𝐨𝐠𝐚𝐧 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐥!

Membrii PNL Iași, cocoțați în fruntea Consiliului Județean Iași, au atins culmea ridicolului. În ultimii trei ani, liberalii și-au atribuit meritele pentru toate proiectele gândite și demarate de fosta administrație #PSD. Acum, au furat până și sloganul din campania social-democraților („Am promis, am făcut!”) de la alegerile locale din 2020.

citește și: Se negociază pentru ”blocul democratic”

Filiala PNL Iași are mari probleme de integritate. Membri marcanți ai PNL sunt acuzați de procurorii DNA și DIICOT de luare de mită, abuz în serviciu, de trucarea unor angajări la stat sau de grave nereguli în Urbanism. Absolut toate marile investiții pe care fosta conducere PSD a Consiliului Județean le-a început (drumuri, spitale, muzee), liberalii și le-au trecut în dreptul lor, ca aparținându-le 100%. Pe unele le-au făcut prost, pe altele le-au încetinit. Astăzi, au șterpelit și sloganul PSD Iași de la alegerile din 2020.

Asta înseamnă #PNL la Iași, e definitoriu pentru ei: lideri cu dosare penale, manipulare și minciună, expunere mediatică excesivă pe proiecte care nici măcar nu le aparțin!

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

iulie 12, 2024

Investițiile în infrastructura rutieră din Moldova este...

iulie 11, 2024

Astăzi la primăria municipiului Iași a avut...

iulie 11, 2024

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat că inflația...