Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Meniu

Marius Bodea va fi candidatul USR la Primăria Iași

Senatorul Marius Bodea va fi candidatul USR la Primăria Municipiului Iași în 2024. Anunțul a fost făcut la Iași de către vicepreședintele USR, Dan Barna. Decizia a fost luată în urma realizării unui sondaj de opinie în rândul electoratului. Au fost sondați atât Marius Bodea cât și Cosette Chichirău. Datele sondajului au arătat că Marius Bodea se află în preferințele ieșenilor drept candidat la Primăria Iași.

”S-a făcut un sondaj pe Iaşi, competiţia era între Cosette Chichirău şi Marius Bodea. Cel mai probabil, Marius Bodea va fi candidatul USR. Stă bine în sondaje, am mare încredere că va deveni primar al Iaşiului”, a afirmat Dan Barna.

Vicepreședintele USR și-a arătat susținerea față de filiala partidului de la Iași, chiar dacă formațiunea se confruntă cu dezertări, cum este cazul deputatei Cosette Chichirău.

citește și: Cosette Chichirău a demisionat din USR

Am foarte mare încredere că Marius Bodea va deveni următorul primar al Iașului. Tocmai pentru faptul că între spectacole cu bucățele de gazon și școli în care copiii să meargă să învețe, de exemplu, ieșenii au o opțiune cu adevărat reală. Eu sunt încrezător și dacă analizăm acum la modul foarte pragmatic, Marius Bodea este cel mai probabil, viitorul candidat al USR pentru Iași. Uitați-vă la acest om: de un an și jumătate prezintă soluții de administrare pentru Iași, pe domenii de care oamenilor chiar le pasă și eu cred foarte mult că Marius Bodea va fi viitorul primar al Iașului. Decizia va fi a ieșenilor, iar eu sunt foarte încrezător în înțelepciunea lor”, a declarat Dan Barna.

Partidul nu stă într-un singur om

Referitor la plecarea din USR a deputatei Chichirău, Marius Bodea a menționat că partidul nu stă într-un singur om.

“Dacă un partid sau, mă rog, o organizație stă într-un singur om, acel partid nu are nicio șansă. Sunt colegi de-ai mei care nu au nume notorii, pentru că sunt la început. Dar vă garantez că oamenii aceștia peste niște ani de zile vor fi mult mai buni ca mine. Ei sunt aici și este despre echipă, nu despre un singur om. Dacă partidul stătea într-un singur om, aveam o problemă. Drept dovadă, colegii mei sunt foarte buni în ceea ce fac și cu ei vom schimba totul aici, în Iași”, a precizat senatorul Marius Bodea.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

septembrie 22, 2023

USR atacă la CCR măsurile de austeritate...

septembrie 22, 2023

Încă un candidat la Primăria Municipiului Iași:...

septembrie 21, 2023

PSD sustine construirea Institutului de Boli Cardiovasculare...