Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Migrări politice

USR și PNL pierd parlamentari care trec la PSD, respective AUR. Senatorul Claudiu Mureşan s-a transferat în PSD, au declarat marți surse politice pentru Știripesurse.ro, după demisia din USR. Claudiu Mureşan a anunţat, marţi, în ședința de plen a Senatului că se alătură grupului politic al PSD-ului. Decizie luată deoarece are „garanţia” că îşi poate continua proiectele.

Ales senator de Sibiu, la primul mandat, Claudiu Mureșan și-a dat demisia din USR la sfârșitul sesiunii parlamentare trecute, el menţionând că îşi va continua activitatea ca senator neafiliat.

Un aricol care te-ar putea interesa: Se negociază pentru ”blocul democratic”.

Acesta și-a explicat decizia spunând că asta se întâmplă atunci când „energia consumată în lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte şi acţiuni benefice oamenilor”. După plecarea din partid, USR l-a acuzat pe senator că a trădat electoratul „pentru o promisiune a PSD”.

Surse politice spun marți că Mureșan a trecut acum cu arme și bagaje la PSD și că mutarea se va oficializa în următoarele zile. Vasilică Potecă şi-a anunţat recent demisia din PNL, după 20 de ani, şi afilierea la AUR. Liderul grupului senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, i-a mulţumit fostului coleg pentru activitatea desfăşurată în PNL.

Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru mai multe informații!

iulie 12, 2024

Investițiile în infrastructura rutieră din Moldova este...

iulie 11, 2024

Astăzi la primăria municipiului Iași a avut...

iulie 11, 2024

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat că inflația...