Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Meniu

Parlamentarii vor fi testați antidrog? Liderul AUR, George Simion, bănuit că ar consuma substanțe interzise

Liderul AUR, George Simion, este acuzat de reprezentanții USR că ar consuma substanțe interzise. Totul s-a întâmplat după o propunere venită de la USR privind combaterea traficului și consumului de droguri, scrie capital.ro.

Deputatul Ionuț Moșteanu, care ocupă și funcția de vicepreședinte al USR, dar și de purtător de cuvânt al partidului, a propus ca parlamentarii să își facă teste antidrog.

Într-o declarație pentru B1 TV, Moșteanu a spus că George Simion și-a pierdut cumpătul la auzul acestei propuneri.

Acesta a povestit că liderul Alianței pentru Uniunea Românilor (AUR) are anumite zile în care este mult prea energetic. El consideră că energia acestuia nu are cum să vină de la o simplă cafea.

„Totul a plecat de la o hărțuială de miercuri, în Camera Deputaților. Simion zici că o luase razna, urla, țipa se muta pe la toate băncile. Are unele zile cu o energie absolut nefirească, care nu poate să vină de la o cafea și un sandviș”, spune acesta.

De altfel, deputatul Ionuț Moșteanu mai spune că este nevoie de existența testelor antidrog la intrarea în plen. Potrivit lui, este importat să se știe dacă cei care votează legile au avut parte de „nopți sau weekenduri zbuciumate înainte”.

citește și: Permisul de conducere va fi suspendat până la 10 ani pentru consum de droguri sau alcool

„Dacă vrei să spui țării ”hai să începem să ne curățăm toți, să curățăm societatea de flagelul drogurilor, trebuie să conduci această luptă prin propriul exemplu. Ce, au ceva de ascuns?”, a declarat Ionuț Moșteanu.

Contactat telefonic, liderul AUR nu a răspuns pentru a comenta acuzațiile.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

decembrie 1, 2023

Ziua Națională este despre mândrie, recunoștință, dar...

decembrie 1, 2023

Primarul municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, exprimă...

decembrie 1, 2023

Liderii coaliției de guvernare au convenit datele...

decembrie 1, 2023

În ziua Națională a României, privim cu...