Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Prefectură

Meniu

Dezbatere publică

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a lansat în dezbatere publică pachetul de informații pentru competiția Centre de Excelență CoE2023.

Competiția, organizată de minister și UEFISCDI își propune consolidarea cercetării științifice românești prin parteneriate în domenii de excelență. Scopul este să formeze o masă critică de cercetători și să abordeze provocările din Agenda Strategică de Cercetare prin abordări interdisciplinare. Prin colaborarea dintre organizații de cercetare, se dorește creșterea impactului cercetării în România. Competiția încurajează dezvoltarea de soluții prin cooperare strategică în rândul cercetătorilor din diverse arii de expertiză.

Citește și despre: Trei programe de finanțare IMM-uri.

„Prin acest proiect, cei mai buni cercetători români, atât din țară, cât și din diaspora vor primi milioane de euro. Banii sunt pentru proiectele lor de cercetare. Este un pas uriaș pentru inovarea din România în domenii precum digitalizare, climă, mediu, sănătate și cultură”, a declarat Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

septembrie 29, 2023

Celebrarea celei de-a patra ediții a Zilei...

septembrie 19, 2023

Tichete educaționale de 500 de lei pentru...

septembrie 13, 2023

Se reiau controalele la centrele de zi...

septembrie 13, 2023

„Am fost astăzi alături de cei care...