Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: A fost finalizată renovarea secției de Psihiatrie din cadrul SJU

A fost finalizată renovarea secției de Psihiatrie din cadrul SJU. Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean Bacău a fost supusă unor renovări ample în cadrul proiectului „Reparații capitale, amenajare, extindere și reabilitare termică clădire Spital Vechi – Spitalului Județean Bacău”. Proiect ce a fost finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI). Această secție dispune acum de 60 de paturi (plus 4 paturi pentru spitalizare de zi) în saloane dotate cu grupuri sanitare proprii. De asemenea, se anunță că în viitor vor fi adăugate încă 2 paturi destinate Neuropsihiatriei Infantile (NPI).

Instalarea sistemelor de supraveghere permite personalului medical să răspundă rapid și eficient nevoilor pacienților. În acest mod contribuind la un nivel crescut de siguranță și îngrijire. Această secție de Psihiatrie acută (urgențe) deserveste întregul județ, tratând și cazurile deosebite din zonele învecinate.

Vezi și: Compania aeriană DAN AIR va introduce noi rute.

După finalizarea completă a clădirii cunoscute sub denumirea „Spital Vechi”, în acest pavilion medical vor funcționa, pe lângă Secția de Psihiatrie, și secțiile de Boli Infecțioase pentru Adulți și Copii, Secția Paliative și Farmacia 43 a Spitalului. Valoarea totală a cheltuielilor de investiții estimate pentru acest proiect se ridică la aproximativ 32 milioane de lei. Această transformare semnificativă a infrastructurii spitalicești este parte a strategiei de modernizare și reabilitare a sistemului de asistență medicală. Având ca scop îmbunătățirea calității serviciilor medicale și alinierea la standardele de calitate existente în spitalele similare din Comunitatea Europeană.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...