Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: Au spart recent pista de biciclete din cartierul CFR

Muncitorii au spart recent pista de biciclete proaspăt turnată în cartierul CFR. Pistele proaspăt refăcute pe strada Constanței din municipiul Bacău au început să fie reparate. Conform declarațiilor Primăriei Bacău, lucrările effectuate sunt considerate neconforme și vor fi remediate pe cheltuiala acestei firme.

În luna mai 2023, Primăria Bacău a semnat un contract de execuție pentru construirea unei piste de biciclete finanțate din fonduri europene în cartierul CFR. Aceasta va conecta centrul municipiului cu Gara și Centrul de Afaceri. Asocierea de firme care a câștigat contractul, în valoare de peste 20 de milioane de lei, este condusă de o violonistă de la Filarmonica Mihail Jora din Bacău și un afacerist din Botoșani.

Vezi și: Anul trecut au venit să lucreze în județ peste 1700 de străini.

Termenul de finalizare a lucrărilor la acest coridor, estimat inițial la 7 luni, a fost depășit. Asta la fel ca și în cazul altor proiecte finanțate din fonduri europene derulate de Primăria Bacău. În octombrie 2023, în cadrul aceluiași proiect, firma violonistei de la Filarmonică a fost implicată în refacerea asfaltului proaspăt turnat pe strada Gării.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...