Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: Finanțare de 9 milioane de euro pentru reparația conductelor de apă

Finanțare de 9 milioane de euro pentru reparația conductelor de apă. În mijlocul unei noi avarii la sistemul de alimentare cu apă, care afectează o parte dintre locuitorii municipiului Bacău, prefectul Lucian Bogdănel atrage atenția că Primăria are la dispoziție de doi ani suma de 9 milioane de euro, prin intermediul programului național de investiții „Anghel Saligny”, pentru reparația conductelor și extinderea rețelei de alimentare cu apă.

citește și: Noi zboruri începând cu 31 martie 2024

„Până în acest moment, NIMIC din acei 9 milioane de euro nu a fost utilizat de Primărie. Nu a valorificat această finanțare pentru a reabilita și extinde rețeaua de distribuție a apei. În tot acest timp, pseudo-primarul Viziteu își joacă rolul de «super-erou» în filmulețe ridicole pe Facebook. Încearcă să le explice băcăuanilor cum luptă, în numele lor, cu dușmanii care, de fapt, nu există”, a subliniat prefectul Bogdănel.

Municipiul Bacău, reprezentat de primarul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, este acționar majoritar al operatorului de utilități CRAB. Deține aproape 52% din acțiuni. Același municipiu este membru în conducerea ADIB, autoritatea tutelară a operatorului CRAB. Din această dublă postură, de acționar majoritar al CRAB și membru al Consiliului Director al ADIB, Viziteu avea TOATE pârghiile necesare pentru a rezolva problema furnizării apei în Bacău!

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...