Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: „Frații Dedeman” cumpără un teren în vederea unui potențial proiect rezidențial

„Frații Dedeman” cumpără un teren în vederea unui potențial proiect rezidențial. Dragoș și Adrian Pavăl, antreprenorii care conduc lanțul de magazine de bricolaj Dedeman, au achiziționat recent un ansamblu de terenuri cu o suprafață totală de aproximativ 11 hectare. Terenul se află în apropierea Școlii Americane din zona Pipera, București. Aceste terenuri au fost cumpărate de la Suzan Taher, fiica regretatului Fathi Taher.

Înainte de a fi vândute fraților Pavăl, terenurile au fost implicate într-un litigiu juridic. Acesta a fost între Suzan Taher și instituțiile bancare First Bank/Piraeus Bank. Având o locație strategică între Școala Americană și centura Bucureștiului, aceste proprietăți învecinează cu ansambluri rezidențiale premium precum Oxford Gardens sau Ibiza Sol.

Vezi și: Se reabilitează linia de cale ferată Focșani-Bacău-Roman.

Reprezentanții Dedeman au confirmat achiziția pentru Profit.ro. Aceștia au menționat că încă nu s-a luat o decizie cu privire la destinația exactă a terenurilor. Cu toate acestea, surse din industria imobiliară indică faptul că acestea ar putea fi potrivite pentru o dezvoltare mixtă. Aceasta cuprinzând atât spații rezidențiale, cât și comerciale.

Datorită dimensiunii generoase a terenurilor și contextului rezidențial din apropiere, se speculează că un eventual proiect rezidențial ar putea include sute de apartamente.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...