Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: O unitate militară face recrutări

În Bacău o unitate militară face recrutări. Pentru cei interesați să își construiască o carieră în Forțele pentru Operații Speciale ale Armatei României, Unitatea Militară 01983 Bacău – Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” organizează recrutarea cetățenilor români cu aptitudini pentru ocuparea posturilor de soldați și gradați profesioniști, în specialitatea parașutiști-comando, și în alte domenii, pe durata întregului an 2024.

Vezi și: Tarifele pentru încălzire și apă caldă nu vor suferi creșteri.

Condițiile minime pentru participare sunt:

  • Cetățenie română și rezidență stabilă în România;
  • Vârsta cuprinsă între 18 ani împliniți la începutul programului de instruire și cel mult 45 de ani la finalul programului;
  • Absolvirea ciclului inferior liceal (10 clase);
  • Cunoștințe de bază în limba engleză;
  • Stare fizică bună.

Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” dispune de personal bine selectat și antrenat pentru a face față solicitărilor fizice și psihice prelungite în medii dificile. Luptătorii acestui batalion sunt pregătiți să opereze în condiții ostile, folosind modalități de inserție terestră, aeriană și în mediul maritim.

Pentru informații suplimentare, cei interesați pot contacta sediul Batalionului 53 Comando „Smaranda Brăescu” de pe Strada Gl. Ștefan Gușe, nr. 9, Bacău, sau la numărul de telefon 0234 588 298.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...