Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: Pregătiri pentr integrarea în spațiul Schengen la Aeroport

Pregătiri pentru integrarea României în spațiul Schengen la Aeroport. Aeroporturile din întreaga țară se pregătesc pentru aderarea României la Spațiul Schengen. Inițial concentrându-se asupra frontierelor aeriene și maritime, începând cu luna martie. Unele aeroporturi necesită ajustări în ceea ce privește gestionarea fluxurilor de pasageri, în timp ce altele lucrează la finalizarea proiectelor de investiții în primul trimestru al acestui an.

Citește despre: Magazinul „cora” va deveni un magazin „Carrefour”.

La Aeroportul din Bacău, directorul general, Radu Bezniuc, a confirmat că se desfășoară lucrări în prezent. Bezniuc a declarat:

„Suntem deja pregătiți să dirijăm corect fluxurile Schengen/nonSchengen la Aeroport. Infrastructura actuală este, de asemenea, asigurată pentru a garanta respectarea principiului de separare a fluxurilor pentru Schengen/nonSchengen. Totul este pregătit, dar acordăm o atenție deosebită și confortului pasagerilor. Vor exista câteva modificări care nu afectează infrastructura, ci care au scopul de a sprijini pasagerii și de a le oferi un confort suplimentar.”

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...