Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: Primele informații despre noul mall

Primele informații despre noul mall din municipiu Bacău, amplasat pe terenul fostei fabrici Letea. Prime Kapital a prezentat primele informații despre viitorul mall din Bacău, care va fi construit pe terenul fostei fabrici Letea. Compania, cunoscută pentru centrele comerciale pe care le deține în diverse orașe din România, a achiziționat terenul de la DEDEMAN și a obținut deja aprobările necesare din partea Primăriei Bacău. Lucrările de construcție urmează să înceapă în curând.

Vezi și: SPM propune creșterea tarifelor serviciilor furnizate în cimitire.

Prime Kapital și partenerii săi de la MAS RE, din Africa de Sud, au cumpărat un teren de aproximativ 10 hectare. Această parcelă de teren face parte din proprietatea DEDEMAN și este situată în zona fostei fabrici Letea, unde DEDEMAN a construit anterior un centru logistic. Planurile includ dezvoltarea unui centru comercial de mari dimensiuni.

Viitorul centru comercial va găzdui branduri de modă renumite, restaurante și va include și zone verzi și de agrement. Este destinat unei populații de aproximativ 406.000 de locuitori.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...