Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: Sistem nou de monitorizare a traficului la Moinești

Primăria Moinești a dat startul funcționării semafoarelor și a sistemului de monitorizare video, marcând un pas esențial în asigurarea securității în trafic în oraș. Toți cei care circulă, fie că sunt șoferi, pietoni sau bicicliști, sunt rugați să acorde atenție sporită semafoarelor, acum esențiale pentru toate categoriile de participanți în trafic.

Obiectivul principal este să organizeze și să faciliteze fluxul circulației, reducând riscul de accidente rutiere. Primăria Moinești a introdus o funcționalitate inovatoare la trecerile de pietoni. Aceasta permite acestora să activeze schimbarea culorii semaforului pentru o traversare în siguranță.

Citește și:Bacău: Protopopul din Onești a fost destituit.

Timpul alocat pentru traversare este de 16 secunde:

  • 12 secunde sunt pentru culoarea verde,
  • 4 secunde pentru culoarea verde intermitentă,

Acestea oferă un interval optim participanților în trafic pentru traversare în condiții de siguranță.

Sistemul de monitorizare a traficului supraveghează cu atenție toate zonele din municipiu, beneficiind de înregistrări video de înaltă calitate. Această tehnologie permite autorităților să reacționeze rapid la orice eveniment sau situație de urgență care apare în trafic. Primăria transmite un apel către toți participanții în trafic să respecte semnalizarea rutieră și instrucțiunile semafoarelor pentru a asigura o circulație eficientă și sigură pentru toți cetățenii.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...