Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: Șobolan filmat plimbându-se agale prin parc

Bacău: Șobolan filmat plimbându-se agale prin parc. Pe 15 martie, un incident neobișnuit a șocat comunitatea din Moinesti, cu privire la prezența unui șobolan în parc, capturat într-un clip video postat pe rețelele sociale de către o localnică.

“Andreea”, utilizatoare pe grupul de Facebook “Moinesti, municipiul nostru”, a exprimat indignarea comunității față de situație, comentând: “Păi jucăm cu șobolanii prin parc…. Ce mama naibii, doar am vrut oraș bio…. Nu? Cu piste de biciclete…… Vai de noi, ne mănâncă mâncarea din castron, dar suntem îngâmfați tare!”

Reacțiile nu au întârziat să apară, mulți localnici exprimându-și nemulțumirea și preocuparea față de igiena și siguranța orașului lor.

Adrian Benedic, un alt rezident al orașului: “Vai….acolo pe bancă îmi beau cafeaua câteodată….Am auzit mereu ceva zgomot…dar eram atent la traficul intens din Moinești…”

Pe de altă parte, Costel Avramescu a reacționat ironic, sugerând: “Inseamnă că pe timp de noapte o să apară și țestoasele ninja care o să ne scape de hoți!!”

Citește și: Bacău: Sistem nou de monitorizare a traficului la Moinești

În contrast, Mihai-Silviu Dragomir a încercat să găsească o notă de optimism în situație. Acesta a afirmat: “Avem si noi o mascota si va luati de ea! Noi copiem doar orasele mari precum Bucurestiul!”

Ana Maria a exprimat dezamăgirea față de situație, remarcând: “Frumos oraș, păcat de șobolani”

Aceste reacții variate arată preocuparea și divergența de opinii în comunitatea din Moinesti în fața acestei probleme. Subliniind necesitatea unor măsuri adecvate din partea autorităților pentru a gestiona igiena și siguranța publică în spațiile comune.

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...