Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: Sterilizatoare de cărți la Biblioteca Municipală din Onești

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” din Onești aduce în atenție o nouă achiziție inovatoare menită să îmbunătățească experiența cititorilor și să asigure un mediu sigur pentru toți utilizatorii. Este vorba despre Liva, un sterilizator de ultimă generație pentru cărți, dezvoltat de compania Oracle. Liva nu este doar un simplu sterilizator; este un dispozitiv multifuncțional care depășește așteptările.

Citește și: Neamț: 130 de sancțiuni în urma operațiunilor de control.

Pe lângă sterilizarea paginilor cărților, acesta le și răsfoiește și le curăță meticulos de praf. Tehnologia de vârf aduce un plus de siguranță și igienă, aspecte din ce în ce mai importante în contextul actual.

Pentru a facilita accesul la această tehnologie avansată unui număr cât mai mare de cititori, Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” va amplasa un sterilizator Liva în fiecare sală de împrumut cărți. Astfel, utilizatorii bibliotecii vor putea beneficia de avantajele tehnologiei moderne. Aceștia vor avea certitudinea că cărțile pe care le parcurg sunt nu doar captivante, ci și curate și sigure.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...