Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Bacău: Universitatea Bacovia va inaugura un laborator de criminalistică destinat studenților

Universitatea George Bacovia din Bacău a făcut un pas important în direcția modernizării și digitalizării proceselor educaționale. Acesta semnând recent un contract de achiziții în valoare de 2,8 milioane de lei. Acest proiect este finanțat de Ministerul Educației în cadrul apelului Granturi pentru digitalizarea universităților, a Planului Național de Redresare și Reziliență a României (PNRR). Fondurile alocate au fost direcționate către dotarea unor facilități esențiale, având ca scop pregătirea studenților pentru provocările profesionale ale viitorului. Astfel, studenții pot beneficia de dotări moderne:

Citește și Controale la creşele şi grădiniţele care oferă copiilor hrană în sistem catering.

  1. Laborator de antrenare a anchetatorilor în studiul comportamental: Oferă o platformă interactivă pentru înțelegerea și aplicarea metodelor de investigație bazate pe comportament, pregătind studenții pentru provocările complexe ale domeniului anchetelor.
  2. Simulator sală de judecată digitalizată: Permite simularea proceselor judiciare, oferind studenților o experiență realistă și practică în domeniul juridic.
  3. Dispozitiv de informare publică de tip totem: Furnizează informații esențiale publicului și consolidează legăturile între instituție și comunitate.
  4. Aplicație interactivă de comunicare cu studenții, de tip chatbot: Facilitează comunicarea rapidă între studenți și instituție, oferind răspunsuri și acces la informații utile.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...