Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Botoșani: Demisii în cadrul PNL după ce Costel Șoptică a renunțat la poziția sa

Demisii în cadrul PNL după ce Costel Șoptică a renunțat la poziția sa. Marți dimineață, un alt membru al Partidului Național Liberal din Botoșani, care deținea o funcție în cadrul BPJ, și-a prezentat demisia. După ce deputatul Costel Șoptică și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani în cursul zilei de luni, 26 februarie, a venit rândul lui Ionică Nechifor să își anunțe demisia. Nechifor ocupa funcția de secretar general în cadrul Biroului Politic Județean al PNL. Prin intermediul unui comunicat de presă, Ionică Nechifor, directorul Stațiunii Popăuți, și-a prezentat demisia în următorul mod:

Vezi și: Muzeu transfrontalier dedicat poetului Mihai Eminescu.

„Am luat act de demisia domnului deputat Costel Șoptică din funcția de președinte PNL – Filiala Botoșani. Conform Regulamentului de Organizare, Desfășurare și Conducerea Activității Organizațiilor Locale și Județene PNL, art. 27, al.c. „Secretarul General este ales de BPJ, la propunerea Președintelui”. Întrucât în acest moment a fost numit un nou președinte, în persoana domnului Valeriu Iftimie, consider corect și onest, să îmi înaintez DEMISIA pentru a da posibilitatea domniei sale să propună persoana de încredere în vederea atingerii obiectivelor PNL – Filiala Botoșani.

Personal consider actul politic o responsabilitate superioară față de activitatea profesională motiv pentru care am răspuns acestei provocări în susținerea fermierilor botoșăneni în activitatea lor și să fie respectați pentru ceea ce fac. Proiectele privind agricultura din județul Botoșani cu siguranță le voi susține, alături de cei care îmbrățișează și recunosc munca fermierilor. Felicit pe domnul Valeriu Iftimie pentru curajul și implicarea în mediul politic. De asemenea, doresc succes echipei liberale din Botoșani în noua construcție politică.”

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...