Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Botoșani: Egiptenii construiesc o fabrică de echipamente medicale

În comuna Răchiți din județul Botoșani, va fi ridicată o fabrică de echipamente medicale de către un grup de investitori egipteni. Proiectul, evaluat să se finalizeze în doi ani, promite avantaje substanțiale atât comunității locale, cât și rezidenților săi. Primarul comunei Răchiți, Florin Bulgaru, a confirmat că fabrica va fi amplasată în apropierea primărie.

Acest demers presupune transferul liniilor de producție a unor echipamente medicale din Anglia și Elveția în Răchiți. Acestea generează investiții și noi locuri de muncă în regiune. Bulgaru a subliniat că investitorii au obținut concesiunea unei parcele de teren în comună. Tot el a afirmat că aceștia sunt în procesul de obținere a autorizației de construcție.

Citește și: Festivalul folcloric „Datini și obiceiuri de iarnă” Ediția a LV-a.

El a evidențiat impactul pozitiv al investițiilor străine asupra comunității locale, prin creșterea veniturilor comunei și crearea de noi locuri de muncă pentru locuitori. Construcția viitoarei fabrici de echipamente medicale în comuna Răchiți din județul Botoșani reprezintă o oportunitate de stimulare a dezvoltării economice. Totodată, aceasta generează noi locuri de muncă în regiune.

Autoritățile locale salută această inițiativă, privind proiectul ca pe o șansă de a spori veniturile comunei și de a îmbunătăți nivelul de trai al locuitorilor.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...