Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Botoșani: Locuitorii unui sat reclamă condițiile de a circula pe drumurile pline de noroi

Localnicii din satul Codreni, comuna Mileanca, se confruntă cu dificultăți majore din cauza că drumurile sunt pline de noroi. Situația devine critică mai ales după topirea zăpezii sau căderea precipitațiilor abundente, când noroiul face aproape imposibilă circulația. Oamenii se plâng că nu pot ajunge nici pe jos și nici cu mașinile. Bătrânii au dificultăți în a ajunge la magazinele din centrul satului.

Elevii sunt și ei afectați de situație, fiind nevoiți să înfrunte noroiul pentru a ajunge la școală. Drumurile necorespunzătoare îi pun în dificultate, iar în unele cazuri chiar împiedică accesul salvării în sat.

În Suceava: Primăria se confruntă în continuare cu provocări legate de străzile neasfaltate.

Unii localnici reclamă că drumurile nu au fost pietruite și că, deși s-a intervenit anterior cu pietriș, situația s-a deteriorat din nou în timp. Mai mult, se plâng că primarul comunei Mileanca refuză să discute cu ei. Asta mai ales după ce au protestat în fața Consiliului Județean în noiembrie anul trecut.

Primarul respinge acuzațiile, spunând că drumul în cauză este folosit doar de un sătean care deține un grajd în câmp, iar câteva case spre ieșirea din sat ar fi beneficiat deja de lucrări de pietruire. Protestele din noiembrie au fost organizate de localnici nemulțumiți de starea drumului județean DJ 293 Mileanca – Codreni – Puțureni – Coțușca, iar nemulțumirile lor rămân nerezolvate până în prezent.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...