Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Botoșani: Locuri de muncă la început de an

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani a publicat o listă cu locurile de muncă disponibile în județ. Cele mai multe posturi deschise sunt destinate celor cu studii medii (95). Cele mai puține, doar 7, sunt destinate celor cu studii superioare. Pentru cei calificați, există 81 de locuri vacante, iar pentru cei fără calificare, sunt disponibile 21 de posturi. În lista publicată de AJOFM se regăsesc poziții precum:

  • inginer mecanic, inginer chimist, inginer în industria alimentară și inginer automatist,

Acestea presupun studii superioare.

Vezi alte locuri de muncă: Direcția de Sănătate Publică Iași angajează infirmieră.

De asemenea, Compania Națională Poșta Română caută un oficiant urban. În total, în județul Botoșani sunt 102 locuri de muncă disponibile. La AJOFM Botoșani, oportunitățile de calificare includ cursuri pentru lucrător comercial sau pentru dezvoltarea competențelor de bază în matematică, științe și tehnologie. Detaliile privind condițiile de angajare, perioada de valabilitate a ofertei și informații suplimentare despre fiecare loc de muncă sunt disponibile la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani sau la punctele de lucru din localitățile Dorohoi, Darabani, Săveni și Ștefănești.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!


Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/d44483fa2ea2a0bc0349d1ffa4f106c1.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130