Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Botoșani: Proprietarul FC Botoșani aproape de conducerea PNL

Proprietarul clubului FC Botoșani este foarte aproape să preia conducerea filialei PNL. Decizia conducerii centrale a Partidului Național Liberal este ca proprietarul clubului FC Botoșani, omul de afaceri Valeriu Iftime, care ocupă funcția de președinte al Camerei de Comerț Botoșani, să preia conducerea Organizației Județene a PNL Botoșani.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, Valeriu Iftime s-ar fi întâlnit deja cu Nicolae Ciucă. Acesta din urmă, în calitate de președinte al PNL, i-ar fi solicitat lui Costel Șoptică să se retragă din funcție. Cu toate acestea, actualul președinte al PNL Botoșani pare să nu fie dispus să renunțe la poziție. Acesta se bucură în continuare de susținerea mai multor primari.

Vezi și: Peste 5.000 de locuitori din Botoșani se confruntă cu amenințarea pierderii locurilor de muncă.

Costel Șoptică a convocat deja mai mulți primari liberali care au semnat pentru a-l susține, iar ulterior intenționează să prezinte lista cu susținătorii săi la București. Cu toate acestea, câțiva primari PNL au confirmat că li s-a cerut sprijinul pentru actualul președinte, dar nu toți au semnat în favoarea acestuia.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...