Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Botoșani: Revelion în stradă și foc de artificii în noaptea dintre ani

Revelion în stradă și foc de artificii în noaptea dintre ani. Botoșănenii care nu au reușit să își planifice sărbătorirea revelionului sau cei care doresc să admire focul de artificii sunt invitați să se alăture petrecerii în aer liber în noaptea de 31 decembrie. Începând cu ora 20:00, se va da startul distracției cu un mix de hituri muzicale din anii 80 și 90. Scena montată în Piața Revoluției. Va găzdui și recitalurile artiștilor de la Academia de Arte „Modus Vivendi”, coordonată de Ana Maria Bucșă.

Vezi și: Botoșani: Primarul din Drăgușeni, arestat pentru trafic de influență.

Iubitorii de muzică populară vor avea ocazia să se bucure de interpretările susținute de Carmen Cornaci și Dan Doboș. În noaptea de revelion din Botoșani, vor concerta și Alessia și Shift. Momentul de vârf al serii va fi reprezentat de spectacolul de artificii care va începe la miezul nopții. Atmosfera festivă va continua cu DJ Aya, o artistă clasată în topul celor mai bune trei DJ femei din România. Aya a urcat pe scenă alături de nume precum Armin Van Buuren, Martin Garrix, Robbie Williams și mulți alții, fiind deschiderea pentru „Main Stage” la Untold în 2019. A mai performa la marile festivaluri precum Untold, Saga Festival, Flight Festival, Take Off Festival, Sibiu Music Fest și multe altele.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!


Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/468f4e79349a07cd88c7c4f0baa00d8b.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130