Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Botoșani: Sală de sport de 2 milioane de euro

Sală de sport de 2 milioane de euro. La finele săptămânii trecute a avut loc inaugurarea Sălii de sport din Iacobeni, comuna Dângeni. Construcția, finanțată de Compania Națională de Investiții. Lucrarea a început în martie 2023 și a fost finalizată la timp. Ziua a debutat cu o competiție fotbalistică între elevii de la școlile din:

  • Dângeni, Iacobeni, Ștefănești, Avrămeni și Albești, precum și de la Liceul „Demostene Botez” Trușești.

Competiția a adus beneficii pentru toți participanții, însă echipa de elevi de la Avrămeni a fost desemnată câștigătoare.

Vezi și: Focar de gripă aviară.

Șapte sportivi originari din comuna Dângeni, care au obținut rezultate remarcabile la nivel național și internațional, au primit titlul de cetățean de onoare. În semn de recunoaștere pentru realizările sale, sala de sport va fi numită Sala Sporturilor Ioana Crăciun. Asta în onoarea campioanei comunei. Evaluată la aproximativ 2 milioane de euro, sala de sport este dotată cu facilități moderne, inclusiv un teren multifuncțional, dușuri, grupuri sanitare și parcare. Aceasta oferă condiții de antrenament de ultimă generație nu doar copiilor din comună, ci și celor care practică sportul ca amatori. Sala are o capacitate de 102 locuri și poate fi utilizată și pentru alte activități, datorită spațiului generos.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...