Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Botoșani: Trei pensionari se află în situația dificilă de a avea datorii uriașe către stat

Trei pensionari se află în situația dificilă de a avea datorii uriașe către stat. Un locuitor din Botoșani se confruntă cu o datorie uriașă către ANAF. Pentru a scăpa de ea va fi nevoie de mulți ani. Pensionarul este obligat să returneze statului suma impresionantă de 17.495.735 lei, provenită din activitatea unei firme pe care a deținut-o. ANAF-ul a solicitat Casei Județene de Pensii să instituie o poprire pe pensia acestuia. Astfel făcând ca lunar să îi fie reținută suma de 1.581 lei.

Aceasta reprezintă cea mai mare poprire pe pensie înregistrată în județul Botoșani. Un alt debit semnificativ pentru care s-a dispus poprire pe pensie este de 7.104.022 lei.

Vezi și: Țigări de contrabandă reținute cu focuri de armă.

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Casei Județene de Pensii, această sumă este atribuită unei singure persoane, care are rețineri lunare de 34 lei, din cauza mai multor datorii.

În topul celor mai mari rețineri din drepturile de pensie din Botoșani, ca urmare a măsurilor de executare, se află și un alt pensionar, care se confruntă cu o datorie de 7.098.716 lei. Această sumă, tot dispusă de ANAF, îi este reținută lunar în valoare de 105 lei, deoarece acest botoșănean are multiple datorii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...