Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Botoșani. Un primar din județ organizează „Balul gospodarilor”. Sătenii aşteptaţi la dans şi voie bună

Un primar din județ organizează „Balul gospodarilor”. Sătenii aşteptaţi la dans şi voie bună.

Primarul comunei Hudești din Botoşani a planificat să organizeze Balul gospodarilor, un eveniment care promite să aducă distracție și bucurie în rândul sătenilor. Cu mare entuziasm, Viorel Atomei a anunțat că a venit momentul pentru a organiza cea de-a 13-a ediție a acestui bal, considerat un prilej perfect pentru a celebra identitatea și valorile locale.

La acest eveniment, se așteaptă ca participanții să se bucure de dans și să se distreze într-un mod unic

Formația „Royal Band” din Darabani se va ocupa de atmosfera distractivă la petrecerea sătească, care va avea loc la Căminul Cultural, pe 27 ianuarie, începând cu ora 19.00. Aceștia vor asigura bună dispoziție pentru toți participanții, garantându-le ore întregi de dans și distracție până în zorii zilei de duminică.

Citește și Vaslui: Prognozele oficiale pentru următorii ani indică județul Vaslui cu cea mai mare rată a șomajului din România

Balul Gospodarilor din acest an va fi deosebit de special, datorită invitaților de excepție care vor face ca seara să devină un adevărat spectacol. Printre ei se numără frumoasa și iubita Elisa Hechelciuc, cunoscută ca o privighetoare a Bucovinei, care va încânta publicul cu melodiile ei pline de emoție și autenticitate. Momentul va aduce farmecul pitorescului peisaj din Bucovina în inima comunei Hudești.

Gheorghita Axinte și Bianca Baltă, interpreți talentați locali, se vor alătura Elisei pe scenă, aducând lumină și viață spectacolului. Melodiile lor îndrăgite vor completa atmosfera și vor oferi o varietate muzicală, astfel încât să încânte toate gusturile din public.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!