Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Botoșani: Valeriu Iftime este propunerea PNL pentru postul de președinte al Consiliului Județean


Valeriu Iftime este propunerea PNL pentru postul de președinte al Consiliului Județean. După aproximativ o lună de discuții cu liderii centrali ai PNL, Valeriu Iftime a fost numit în funcția de președinte interimar al organizației județene a Partidului Național Liberal și va fi candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Botoșani.

„Astăzi am fost desemnat să ocup poziția de președinte interimar al Partidului Național Liberal Botoșani. Sunt profund onorat de încrederea acordată de toți cei care m-au susținut și care au avut încredere în capacitatea mea de a revitaliza energia filialei. Totodată, anunț că voi candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani! Sunt conștient că misiunea în fața mea nu este una ușoară. Asta fiindcă nu este o poziție ce poate fi tratată cu superficialitate.

Vezi și: Criză în PNL! Mai mulți primari liberali negociază cu PSD.

Știu că mulți botoșăneni își pun speranțele în schimbările pe care le pot aduce, și am de gând să răspund acestor așteptări! Într-o funcție de acest fel, este necesară o dedicare totală. O determinare fermă și convingerea că contribuția ta este crucială pentru dezvoltarea comunității.

În afaceri, în familie, și în relația cu cei din jur!

Și eu cred ferm că pot oferi aceste calități. Acestea au fost valorile pe care m-am bazat în toate aspectele vieții mele:

în afaceri, în familie, și în relația cu cei din jur! Această investire reprezintă o mare responsabilitate, dar sunt convins că voi face față, fiindcă efortul meu va fi întotdeauna motivat de grijă față de comunitate și de dorința de a găsi soluții. Acest pas nu a fost făcut din dorința de beneficii personale, ci din dorința de a aduce schimbarea și binele în comunitate. În politica mea nu există loc pentru astfel de interese! Sau cel puțin nu ar trebui să existe.

Simt că a venit momentul să pun în aplicare cunoștințele acumulate de-a lungul anilor în folosul bunăstării voastre și a comunității! Doar lucrând din interior putem aduce schimbarea, așa că împreună vom face acest lucru! Vă invit să fiți alături de mine!”, a scris Iftime pe o rețea de socializare.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...