Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Neamț: 500 de locuri de muncă disponibile

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță că în județul Neamț sunt disponibile 500 de locuri de muncă. Majoritatea acestora sunt destinate personalului cu studii medii, în timp ce numărul celor pentru cei cu studii superioare este mai redus.

În orașul Piatra Neamț și localitățile învecinate se caută 228 de persoane, cele mai căutate fiind pentru posturile de agenți de securitate, cu 28 de poziții vacante, 18 locuri pentru lăcătuși mecanici și câte 13 pentru sudori și tapițeri. De asemenea, sunt disponibile 11 locuri de muncă pentru muncitorii necalificați în construcții. Informații suplimentare pot fi obținute la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Piatra Neamț.

Citește și: Proiect important la SJU și alte instituții ale Consiliului Județean

La Roman, din cele 172 de locuri de muncă, 37 sunt destinate agenților de securitate, 40 pentru confecționeri articole textile și 10 pentru mașiniști la mașini pentru terasamente. Pentru cei necalificați sunt disponibile 28 de locuri în industria confecțiilor și construcțiilor.

În Târgu Neamț există o cerere constantă de personal în industria ușoară, unde sunt vacante 20 de posturi de confecționeri articole textile, dar și în domeniul sănătății, cu 6 locuri de muncă pentru infirmieri și două pentru asistenți medicali generaliști. Pentru muncitorii necalificați sunt disponibile 12 job-uri în industria confecțiilor și construcțiilor.

Pentru personalul cu studii superioare sunt disponibile în total 20 de locuri de muncă în Neamț. Dintre acestea 12 sunt în zona Piatra Neamț, 2 în zona Roman și 6 în zona Târgu Neamț. Cele mai multe dintre acestea sunt destinate contabililor, traducătorilor și inginerilor specializați în diverse domenii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...