Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Neamț: Angajații de la Casa de Pensii și DSP continuă protestul

În ultima parte a lunii noiembrie, protestele angajaților din sectorul bugetar nemulțumiți de condițiile salariale continuă. La Casa Județeană de Pensii Neamț, protestul inițiat în săptămâna anterioară a fost reluat astăzi de la ora 08:30. Angajații și-au reocupat locurile pe treptele instituției și și-au exprimat revendicările. Dorința lor este de a menține protestul până când cererile lor vor fi soluționate sau până la data limită a autorizației obținute pentru această acțiune sindicală. Autorizația expiră pe 29 noiembrie.

Vezi și:Bacău: Drumul expres Bacău – Piatra Neamț va fi finalizat.

În fiecare zi lucrătoare, între orele 08:30 și 09:20, angajații sunt prezenți în fața instituției. Aceștia poartă pancarte cu mesaje precum „Fără discriminare în salarizarea funcționarilor publici”, „Salarii decente, respect, demnitate”, „Muncă egală, salarii egale”. Programul instituției de lucru cu publicul este de la 08:30 la ora 13:00 în fiecare zi lucrătoare, cu o întrerupere de 50 de minute în timpul protestului.

Între orele 08:30 și 09:20, cei care au nevoie de servicii la Casa Județeană de Pensii Neamț trebuie să aștepte. Accesul este restricționat. De asemenea, angajații Direcției de Sănătate Publică nu au nici ei de gând să renunțe la protest până nu vor primi majorările salariale cel puțin la nivelul celor din casele de asigurări de sănătate.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

decembrie 8, 2023

Primăria Moinești a dat startul funcționării semafoarelor...

decembrie 8, 2023

Joi seara a avut loc un alt...

decembrie 8, 2023

Consiliul Județean Botoșani și două instituții subordonate...