Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Neamț: Expoziție dedicată telefoanelor mobile

Expoziție dedicată telefoanelor mobile. Începând cu data de 9 februarie 2024, Muzeul de Științe Naturale din Piatra-Neamț va găzdui o expoziție deosebită. Aceasta explorează legătura dintre mineralele extrase din sol și dezvoltarea telefoanelor mobile.

„Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” din Baia Mare și GSM-ZONE din Iași vă invită să descoperiți o lume fascinantă în cadrul unei expoziții inedite. Aceasta evidențiind conexiunea esențială dintre mineralele adânc extrase și dispozitivele pe care le utilizăm în viața cotidiană. În special telefoanele mobile.” – a comunicat Complexul Muzeal Neamț. Expoziția va avea loc la Muzeul de Științe Naturale din Piatra-Neamț în perioada 9 februarie – 10 aprilie 2024, cu vernisajul programat pentru 9 februarie 2024, începând cu ora 12.

Vezi și: Două cazuri noi de rujeolă au fost depistate la minore de 14 ani, respectiv 15 ani.

„Scopul acestui proiect expozițional este de a evidenția povestea evoluției telefoanelor mobile în intervalul 1994-2014. Totodată și de a sublinia importanța resurselor minerale în fabricarea acestor dispozitive tehnologice omniprezente în societatea contemporană. Expoziția evidențiază rolul crucial al resurselor minerale în crearea acestor aparate și în progresul uman” – au declarat reprezentanții muzeului.

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a explora diverse modele de telefoane mobile reprezentative pentru această perioadă, ilustrând astfel avansul tehnic și estetic în domeniul comunicațiilor mobile.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...