Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Neamț: Piatra Neamț devine capitala modei pe 17 decembrie

Municipiul Piatra Neamț devine centrul modei pe 17 decembrie, odată cu organizarea celei de-a VII-a ediții a Fashion Day de către Asociația Culturală Euro Art Events. Evenimentul va avea loc la Central Plaza și va găzdui prezența a 120 de persoane, având ocazia să admire colecțiile propuse de cele 9 brand-uri participante.

Printre aceste nume, se anunță participarea designerului Ramona Scripcaru. Aceasta este o pietreancă stabilită la Iași, care prezintă atât ținute casual și de ocazie, cât și rochii de mireasă. De asemenea, Luada Style Bacău vine cu propuneri de rochii de mireasă pentru sezonul viitor. Acestea au fost realizate din croieli și materiale de înaltă calitate. Totodată ele au fost menite să evidențieze feminitatea.

Citește și: Bacău: Taxele și impozitele cresc de anul viitor cu 14%.

Atelier Choco, un alt brand prezent la Fashion Day Piatra-Neamț, acoperă cerințele clienților atât pentru rochii unicat, realizate la comandă, cât și pentru piața en-gros, distribuind produse 100% românești în întreaga țară. Vizual, doamnele vor putea aprecia ținutele propuse de Vero Atelier, un brand local cu o experiență de 13 ani, dar și creațiile nonconformiste ale celor de la Atypique Piatra-Neamț.

4Men Ceremony va prezenta ultimele tendințe

În ceea ce privește moda masculină, 4Men Ceremony va prezenta ultimele tendințe și va satisface cerințele bărbaților în căutarea unui look impecabil, în timp ce copiii vor fi îmbrăcați elegant de către Baby Luxury, brand ce propune ținute atât pentru ocazii speciale, cât și pentru uzul zilnic, de la bebeluși la adolescenți.

Citește și: Botoșani: AJPIS informează că au fost virații banii pe luna decembrie pentru cele 17.000 de persoane cu handicap.

Publicul de la această ediție va avea parte de prezentări de modă și produse deosebite. Totodată, ei vor av ea parte de și de scurte momente artistice. Surpriza pregătită celor prezenți, va conta într-o expoziție de artă plastică susținută de Dimișcă Art Gallery. Desigur, în c adrul aceluiași evenimentg va fi și o degustare de vinuri, respectiv cocktail. Acest lucru va oferi o finalitate desăvârșită invitațlor, care vor încheia seara într-un mod plăcut.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!