Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Neamț: Primăria a suspendat, de azi, plațile de taxe online de pe site-ul propriu

Primăria a suspendat, de azi, plațile de taxe online de pe site-ul propriu. Primăria Piatra-Neamț a informat despre suspendarea plăților de taxe și impozite pe site-ul lor, începând cu data de 22 decembrie 2023. Conform comunicatului oficial, 26 decembrie reprezintă ultima zi pentru efectuarea plăților prin P.O.S. la ghișeele instituției. Dar și autentificarea pe platforma www.ghiseul.ro și la ghișeele subunităților poștale din oraș.

Totuși, restricțiile nu afectează plățile în numerar la ghișeele instituției sau plățile prin virament bancar în conturile deschise la Trezoreria Municipiului Piatra-Neamț. Aceste termene au fost stabilite pentru a asigura înregistrarea plăților până la sfârșitul anului în curs.

Vezi și: Neamț: Ceremonie militară cu prilejul Zilei Victoriei Revoluției Române.


În primele zile lucrătoare ale anului viitor, pe 3 și 4 ianuarie 2024, se vor accepta doar plăți în numerar pentru amenzi contravenționale, taxe judiciare și de autorizare. Această măsură este parte a procedurilor de închidere a anului fiscal 2023 și deschidere a anului fiscal 2024.

Primăria estimează că, începând cu data de 5 ianuarie 2024, toate tipurile de plăți vor fi reluate. Inclusiv cele legate de impozite și taxe locale pentru proprietăți. Totodată și procesarea declarațiilor de impunere și emiterea certificatelor de atestare fiscală.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județ!