Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Neamț: Un conducător auto a încercat să inducă în eroare poliția schimbând locul cu un pasager

Neamț: Un conducător auto a încercat să inducă în eroare poliția schimbând locul cu un pasager.

Un conducător auto a atras atenția poliției rutiere după ce a oprit brusc autoutilitara. Apoi a schimbat locul cu pasagerul din dreapta. Ulterior, polițiștii au descoperit că șoferul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, avea dreptul de a conduce vehicule anulat.

Citește și Comuna Miroslava va demara cel mai mare proiect de extindere a sistemului de canalizare pe 123 străzi publice

Potrivit Poliției Neamț, incidentul a avut loc ieri. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, aflându-se în misiune de supraveghere și control al traficului rutier în localitatea Oglinzi, au observat autoutilitara care circula pe strada Basculei. La volan se afla o persoană îmbrăcată în echipament reflectorizant portocaliu, iar în dreapta acesteia era un alt bărbat.

Conform raportului poliției, în momentul în care autoutilitara a observat echipajul de poliție, aceasta a oprit brusc. Conducătorul auto și pasagerul au schimbat locurile. Verificările ulterioare efectuate de polițiști au relevat că șoferul, în vârstă de 37 de ani și domiciliat în Răucești, avea dreptul de a conduce vehicule anulat. Cercetările sunt în desfășurare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...