Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Neamț: Un conducător de autobuz a fost agresat de un pasager

Un conducător de autobuz a fost agresat de un pasager. Un eveniment nefericit a avut loc în localitatea Oniceni, unde un șofer de autobuz a fost agresat fizic de un pasager în vârstă de 17 ani. Potrivit raportului poliției, incidentul a avut loc în data de 1 martie. Atunci când o femeie din Oniceni a alertat autoritățile cu privire la agresiunea împotriva șoferului autobuzului în care se afla ca pasager. Conform investigațiilor, la ora 15:15, pe traseul Roman-Bozieni, șoferul, în vârstă de 45 de ani și originar din Ruginoasa, a oprit în stația de autobuz din Oniceni.

Vezi și: Legea anti-hărțuire la locul de muncă a fost aprobată de Senat. Va trebui doar promulgată de președintele Iohannis.

În acel moment, un adolescent de 17 ani din Bozieni, care se afla și el în autobuz, l-ar fi insultat și agresat fizic pe șofer, lovindu-l cu un pumn. Impactul l-a determinat pe șofer să se dezechilibreze și să cadă pe treptele scării autobuzului. După o investigație riguroasă, autoritățile l-au reținut pe adolescent în data de 2 martie. Acesta este cercetat pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În ziua următoare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a decis instituirea măsurii controlului judiciar față de minor. Asta pentru o perioadă de 60 de zile.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...