Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: 250 de camioane blocate în vama Siret

Aproximativ 250 de camioane se aflau în așteptare, azi, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret pentru a intra în Ucraina. Cu toate acestea, accesul lor a fost obstrucționat. Asta din cauza protestului organizat de agricultori. Aceștia au ocupat Drumul Național DN2 cu zeci de tractoare și alte utilaje agricole.

Coloana de 250 de camioane, care se afla pe direcția de ieșire din România pe DN2, se întindea pe aproximativ zece kilometri. Direcția este de la intrarea în orașul Siret până în apropiere de localitatea Bălcăuți.

Vezi și: Bugetul local pentru anul 2024 înregistrează o diminuare față de cel alocat în anul 2023.

Protestele fermierilor și transportatorilor continuă să afecteze traficul. Asta prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret din județul Suceava pentru a doua zi consecutivă. Zeci de tractoare și utilaje agricole ocupă în continuare trei din cele patru benzi de circulație ale DN2, între orașul Siret și punctul de trecere a frontierei, blocând astfel accesul camioanelor către și dinspre Ucraina. Circulația pentru mașinile mici se desfășoară alternativ pe o singură bandă de circulație deschisă.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...