Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: A picat de 53 de ori examenul auto


În Suceava, un bărbat a susținut de 53 de ori examenul pentru obținerea permisului auto, în timp ce o femeie din aceeași zonă a reușit să treacă mereu proba teoretică, dar a fost respinsă de fiecare dată la proba practică. Bărbatul a eșuat de 53 de ori la proba teoretică. De alte două ori a reușit să ajungă să dea și proba practică, însă nu a trecut nici de aceasta. Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a subliniat importanța solidificării cunoștințelor atât teoretice, cât și practice în timpul cursurilor de șoferie.

Vezi și: Care sunt modificările examenului auto în 2024. Cât timp trebuie să aștepți între proba teoretică și cea practică.

El a menționat că unii candidați vin la examen nepregătiți complet, obținând scoruri scăzute la proba teoretică, iar alții se înscriu, dar absentează repetat. În 2023, promovabilitatea la examenele pentru obținerea permisului auto în județul Suceava a fost extrem de scăzută. Potrivit unui bilanț prezentat de prefect, promovabilitatea la proba teoretică a fost de 42,66%, iar la proba practică de 42,99%.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...