Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Circulația rutieră pe podul provizoriu de la Milișăuți va fi restabilită sâmbătă

Circulația rutieră pe podul provizoriu de la Milișăuți va fi restabilită sâmbătă. Repararea podului provizoriu peste râul Suceava din orașul Milișăuți, care a fost afectat de inundații în noaptea de marți spre miercuri, ar putea fi finalizată până sâmbătă dimineața. Asta conform anunțului făcut de prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan. Constructorul a confirmat că traficul rutier pe acest pod temporar va fi reluat cel târziu sâmbătă, ora 11:00.

Urgența lucrărilor este amplificată și de faptul că transportul elevilor din satul Gară către școala din Milișăuți este afectat. Asta deoarece microbuzul școlar trebuie să urmeze o rută alternativă.

Citește și: Vaslui: 13 cu ghinion pentru contrabandă cu țigări

„În plus, am demarat demersuri către DRDP Iași și Ministerul Transporturilor pentru repararea prin balastare cu piatră concasată a porțiunii de drum cu o lungime totală de 1.087 metri, care face legătura cu podul temporar. Calea de acces a fost predată constructorului conform documentației DTAC depuse la Primăria Orașului Milișăuți. Sperăm că instituțiile responsabile pentru întreținerea drumurilor naționale vor înțelege urgența acestor demersuri, deoarece chiar și transportul elevilor din orașul Milișăuți, satul Gară, către Școala Gimnazială Milișăuți este afectat de circulația intensă pe ruta alternativă disponibilă”, a transmis prefectul de Suceava.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...