Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Flutur anunță suplimentarea zborurilor către București

Flutur anunță suplimentarea zborurilor către București. Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat joi, 8 februarie, extinderea serviciilor de transport aerian operate de TAROM pe ruta Suceava – București. Începând cu data de 3 aprilie și pe durata sezonului estival, zborurile către Suceava vor fi sporite. Plecări din Aeroportul Internațional Otopeni către Suceava la ora 8:10 și returul către București la ora 9:45. Asta în zilele de miercuri, vineri și duminică. Această ajustare vine în întâmpinarea cererii crescânde din partea călătorilor, care solicitau mai multe opțiuni de zbor, inclusiv în orele dimineții.

Președintele Consiliului Județean Suceava a subliniat importanța acestei extinderi, menționând că lipsa zborurilor matinale către Suceava a fost o lacună. Mulți călători preferau să plece către București în orele târzii ale dimineții. Eforturile pentru a extinde numărul de zboruri de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava vor continua. Autoritățile așteaptă și alte companii aeriene pentru a introduce zboruri internaționale.

Vezi și: Primăria se confruntă în continuare cu provocări legate de străzile neasfaltate.

Cu această suplimentare, TAROM va opera acum 12 zboruri săptămânale între Suceava și Otopeni. Programul zborurilor zilnice rămâne neschimbat, cu plecările de la Otopeni la ora 21:45 și de la Suceava la ora 05:20. În zilele de miercuri, joi și vineri, noile curse vor fi programate astfel: plecare de la Otopeni la ora 08:10, cu aterizare la Suceava la ora 09:20, și returul de la Suceava la ora 09:45, cu aterizare la Otopeni la ora 11:00. În zilele de sâmbătă și duminică, zborurile vor fi operate cu plecarea de la Otopeni la ora 12:45 și de la Suceava la ora 14:20, respectiv, aterizarea la Otopeni la ora 15:35.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...