Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: În 2024, tarifele la Spitalul Județean rămân neschimbate

În anul 2024, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava va furniza 385 de servicii medicale. Consiliul Județean Suceava a aprobat tarifele pentru acestea, intrând în vigoare începând cu 1 ianuarie. În acest context, se adaugă 24 de tarife noi, celor 361 existente, pentru diverse servicii medicale. Tarifele au fost propuse de Spitalul Clinic Județean de Urgență. Aceasta fiind urmarea modificărilor tarifare introduse de Casa de Asigurări de Sănătate. Acest lucru a fost posibil privind cuantumul aferent pentru serviciile de imagistică medicală pe bază de radioizotopi.

Tarifele propuse de Spitalul Clinic Județean de Urgență au fost stabilite având la bază tariful decontat de Casa de Asigurări de Sănătate. Ele s-au făcut și în funcție de tarifele aplicate de alte instituții sanitare. Ele pot fi publice sau private.

Citește și: Legea pensiilor: reducerea vârstei de pensionare pentru mame care au crescut copii.

În paralel, Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava renunță la taxa de referat medical neurologie începând cu anul viitor, deoarece referatele vor fi eliberate gratuit pentru Comisia de handicap, conform reglementărilor legislative, fiind considerate un serviciu suplimentar la o consultație decontată prin CAS.

În această nouă structură tarifară, cele 361 de tarife pentru serviciile medicale existente vor păstra aceleași tarife. De asemenea, se introduce o taxă pentru serviciile medicale de recuperare numită „deep oscillation”, în valoare de 30 de lei/ședință, în urma achiziționării unui aparat specific în domeniul electroterapiei, recunoscut pentru eficacitatea sa în recuperarea medicală post COVID.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!


Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/db625f1ac456f9a95017bf95520fa708.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130