Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Înscrierile pentru admiterea la Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare” se încheie în această săptămână

Suceava: Înscrierile pentru admiterea la Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare” se încheie în această săptămână. Înscrierile pentru admiterea la Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc se încheie pe 22 martie. Candidații se pot înscrie online sau personal la biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean. Colegiul are 168 de locuri disponibile la specializarea matematică-informatică, cu predare în regim intensiv la limba engleză.

Următorul pas constă în susținerea probelor de selecție aptitudinală până pe 12 aprilie, urmată de examinarea medicală până pe 19 aprilie. Candidații declarați „Admis” la selecție și „Apt” la examinarea medicală vor participa la concursul de admitere, programat pentru 24 mai.

Citește și: Suceava: Dr. Mihai Dimian, rector al Universității „Ștefan cel Mare”

Pentru proba de selecție fizică și psihologică, candidații trebuie să se prezinte la Centrul Zonal de Selecție și Orientare Câmpulung Moldovenesc, având asupra lor o adeverință de la medicul de familie. Ulterior, cei declarați „Admis” vor fi programati pentru vizita medicală la Spitalul Clinic Militar de Urgență Iași.

Pentru mai multe informații și consiliere, candidații pot contacta Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Suceava.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.