Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: La parada de 1 Decembrie vor participa 200 de militari

La parada de 1 Decembrie vor participa 200 de militari din Bistrița și Botoșani. De Ziua Națională a României, municipiul Suceava va găzdui o paradă militară. La aceasta, vor participa 200 de militari din județele Bistrița și Botoșani. Evenimentele pentru Ziua Națională vor începe la ora 10:00 în fața Bisericii Sf. Înviere cu o slujbă dedicată eroilor, urmată de depunerea de coroane și jerbe de flori între orele la monumentul eroilor lângă biserică.

Vezi un alt articol: Botoșani: DRDP Iași anunță finalizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos în proporție de 90%.

Primarul Ion Lungu a anunțat că între orele 10:40 și 11:15 va avea loc parada, în care vor defila nouă plutoane de militari de la unitățile din Bistrița și Botoșani. Manifestările se vor încheia cu o expoziție de tehnică militară pe strada Nicolae Bălcescu între orele 11:40 și 15:00.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!


Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/2d4fbfde944e005e0e5e1873c75b35f7.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130