Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Licitație de 80,7 milioane de lei pentru servicii de salubrizare stradală și deszăpezire

Licitație de 80,7 milioane de lei pentru servicii de salubrizare stradală și deszăpezire. Primăria municipiului Suceava a demarat procesul de licitație pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare stradală și a serviciilor de iarnă. Valoarea estimată a acestui contract se ridică la 80.701.911 lei. Durata acestuia este de 8 ani, echivalentul a 96 de luni. Termenul final de depunere a ofertelor pentru licitație este 15 aprilie. Însă, acesta ar putea fi prelungit în funcție de circumstanțe. Evaluarea ofertelor poate dura câteva luni, depinzând de numărul lor, de eventuale clarificări și contestații. Astfel că o dată precisă pentru încheierea contractului este dificil de stabilit.

Citește și: Proiect privind majorarea tarifelor de salubrizare din Iași

În timpul sezonului cald, câștigătorul licitației va trebui să efectueze diverse activități de salubrizare stradală, inclusiv măturarea, spălarea și stropirea căilor publice, precum și colectarea și transportul deșeurilor de pe domeniul public. În timpul sezonului rece, va fi responsabil de curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea acestora în stare de funcționare în timp de polei sau îngheț. În plus, contractul va include și alte activități, cum ar fi cositul spațiilor verzi și tunsul gardurilor vii.

În ceea ce privește echipamentele necesare, municipalitatea Suceava a specificat că vor fi utilizate un număr minim de utilaje pentru salubrizarea stradală și deszăpezire, inclusiv autospeciale de măturat, autocisterne pentru stropit și spălat, precum și utilaje pentru pluguit și împrăștiat material antiderapant. Acestea vor fi distribuite în funcție de necesitățile de intervenție la nivelul bulevardelor, străzilor principale și secundare, precum și a altor zone din oraș.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...