Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Nepotul primarului Lungu a devenit arhitect-șef al municipiului

În Suceava, nepotul primarului Lungu a devenit arhitect-șef al municipiului. Începând cu această săptămână, municipiul Suceava își are primul arhitect-șef în ultimii 30 de ani. Persoana numită în această funcție este Ioan C. Lungu, în vârstă de 34 de ani, absolvent al unei facultăți din Iași. Acesta a ajuns la Primăria Suceava prin transfer de la Moara cu aproximativ cinci ani în urmă.

De menționat este faptul că Ioan C. Lungu este nepotul primarului Sucevei, Ion Lungu, iar acest aspect a stârnit discuții în comunitate.

Vezi un alt articol din Suceava : Suceava: 250 de camioane blocate în vama Siret

Cu toate acestea, primarul a declarat că numirea în funcție nu a fost influențată de relația de rudenie și că Ioan C. Lungu a fost singura persoană care îndeplinea criteriile legale pentru funcția de arhitect-șef în acel moment. Primarul a recunoscut că numirea acestuia în funcție ridică anumite probleme de ordin etic, dar a subliniat că este o decizie legală. Ioan C. Lungu ocupă această funcție cu titlu interimar.

Această numire marchează o schimbare semnificativă în administrația locală, având în vedere că postul de arhitect-șef nu fusese ocupat în Suceava de peste trei decenii.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...