Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: O nouă unitate Penny Market urmează să fie inaugurată în zona Burdujeni

În cartierul Burdujeni din Suceava, un nou magazin Penny Market este în curs de dezvoltare pe strada Gheorghe Doja, nr. 142. Proiectul se află într-un stadiu avansat, cu lucrările la infrastructură și construcție în curs de desfășurare. Parcela de teren propusă pentru dezvoltare este liberă de sarcini și are o suprafață de 5.790 mp. Din care suprafața construită a magazinului va fi de 1.406,2 mp. Investiția estimată se ridică la aproximativ 1.000.000 de euro. Perioada de implementare este estimată la 6-8 luni de la emiterea ordinului de începere, ce va urma obținerii autorizației de construire.

Vezi și: Terenuri gratuite pentru construcția de case destinate tinerilor.

Proiectul propune construirea unui magazin Penny, cu o zonă dedicată produselor alimentare și nealimentare de uz casnic, precum și o zonă destinată carmangeriei. Clădirea va fi dotată cu facilități precum vestiare cu grupuri sanitare, depozit de marfă, camere frigorifice și spații de curățenie. Terenul va dispune de iluminat nocturn propriu și va fi conectat la utilitățile locale, inclusiv apă, canalizare, electricitate și salubritate. Totodată, proiectul include și amenajarea unei parcări cu 82 de locuri. Inclusiv spații dedicate persoanelor cu dizabilități, femeilor gravide și persoanelor însoțite de copii cu vârsta până în 5 ani. Exercițiul propus de către firma dezvoltatoare a fost demarat în noiembrie 2023, când a obținut certificatul de urbanism de la Primăria municipiului Suceava.

Acum, societatea a solicitat emiterea acordului de mediu pentru a putea avansa cu proiectul. Se preconizează că magazinul va avea un program de funcționare zilnic între orele 9:00 și 21:00, iar duminica până la ora 17:00. Proiectul reflectă o preocupare pentru aspectele de mediu și accesibilitate, inclusiv facilități pentru persoanele cu dizabilități și dispozitive pentru colectarea selectivă a deșeurilor organice și neorganice.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...