Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Podul provizoriu de la Milişăuţi s-a surpat

Suceava: Podul provizoriu de la Milişăuţi s-a surpat. Podul provizoriu de pe DN 2H, situat în localitatea Milişăuţi, judeţul Suceava, s-a prăbușit în timpul nopții trecute din cauza creșterii debitului pe râul Suceava, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. În urma surpării, circulația rutieră a fost deviată pe rute ocolitoare. Circulația pe podul provizoriu de la Milișăuți a fost complet întreruptă miercuri dimineața, după ce acesta a fost deteriorat de apele în creștere ale râului Suceava.

Citește și: Suceava: Tronsonul Pașcani – Suceava al autostrăzii A7, pe ordinea de zi a Consiliului Tehnico-Economic din cadrul CNAIR

DRDP Iași a anunțat că, din cauza creșterii debitului râului Suceava și a precipitațiilor din timpul nopții, circulația pe podul alternativ de pe șantierul existent este total blocată, fiind afectat de inundații. Rutele alternative prin DN 17A, la intersecția Bălcăuți DN 2 spre și dinspre Suceava, rămân valabile. În plus, se poate utiliza și traseul DN 2K Solca – Milișăuți, care se desprinde din 2E Spătărești – Vicovu de Sus/SV. La fața locului, echipe ale SDN Suceava și ale constructorului sunt prezente pentru evaluarea situației, conform sursei citate.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...