Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Primarul comunei Suceviţa, demis

Primarul comunei Suceviţa, Dorin-Ioan Pînzar, a fost demis, miercuri, prin ordin al prefectului judeţului Suceava. Aceasta ca urmare a faptului că a fost condamnat penal, prin hotărâre definitivă. Motivul, pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, informează Instituţia Prefectului.

Citește și: Fără măriri de taxe și impozite în 2024.

‘Prefectul Alexandru Moldovan a semnat ordinul prin care se constată încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a acestuia a mandatului de primar al comunei Suceviţa, judeţul Suceava, al domnului Dorin – Ioan Pînzar, ca urmare a condamnării acestuia la o pedeapsă privativă de libertate, indiferent de modalitatea de individualizare a executării pedepsei, conform Deciziei Curţii de Apel Suceava – Secţia penală nr. 1642 pronunţată la data de 23.11.2023 în dosar nr. 3019/285/2022. Pe durata vacanţei funcţiei de primar al comunei Suceviţa, judeţul Suceava, atribuţiile acestuia vor fi exercitate de către viceprimarul comunei Suceviţa’, precizează sursa citată.

Primarul Dorin – Ioan Pînzar a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Suceava, la un an de închisoare cu suspendare, având un termen de încercare de 2 ani, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...