Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Protest spontan împotriva liderului AUR

Protest spontan împotriva liderului AUR. Circa 100 de locuitori din Suceava au participat la un protest spontan împotriva liderului AUR, George Simion. Evenimentul a avut loc, în timpul manifestării organizate de AUR în centrul Sucevei. Asta cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, la care George Simion era prezent. În scurt timp după începerea acțiunii AUR, aproximativ 100 de suceveni, simpatizanți și membri ai altor partide, s-au apropiat cu pancarte ce afișau mesaje critice la adresa liderului AUR.

Vezi și: Protest SANITAS în fața Ministerului Muncii.

Pancartele purtau inscripții precum

„Simioane du-te la Kremlin, acolo-i stadionul plin”,

„George Simion = Spion”, „Simioane sunteți puși ca să dați țara la ruși”, „Simioane, știm ce vrei: să faci jocul Moscovei”, „Simioane, simioane, știm că rușii sunt la butoane”, „Simion = Gălăgie”, „Când spui George Simion, spui scandal pe stadion” sau „Simion = vorbe goale”.

Participanții la protest au exprimat public nemulțumirea față de modul în care George Simion abordează politica. Protestul a avut o durată de câteva zeci de minute, fără a se înregistra incidente între susținătorii AUR și contestatarii lui George Simion.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...